Kom, we gaan op stap 

langs het Grave Ravenpad!

Waar?

De wandeling start aan de parking van het Gewestbos van Ravels, ter hoogte van het Boshuis. Adres: Jachtweg 27, 2380 Ravels.


START


Jachtweg 27

2380 Ravels

Wanneer?

Het Gewestbos is  toegankelijk van zons- opgang tot zonsondergang en helemaal gratis. De wandeling wordt officieel geopend op 4 oktober 2020!

Ik wijs je

de weg!

Het verhaal wordt verteld in 10 haltes, bij iedere halte vind je een opdracht.


Onderweg wijzen raafjes je de weg! 

De route is ca. 2,5 km lang en kan met een stevige kinderwagen worden gemaakt. De paden zijn niet verhard dus niet geschikt voor alle kinderwagens. 


Op twee punten tijdens de wandeling kan je kiezen tussen een makkelijke bosdreef en een off-road paadje dat iets ruiger is en minder toegankelijk met een gewone kinderwagen.

Hoe?

Boekje


Het Boshuis is geopend op zondag van 11.00 tot 18.00 uur en de laatste woensdag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.Aan het bezoekerscentrum van het Gewestbos, het Boshuis, zijn boekjes te verkrijgen waarop je de route, het verhaal van De IJle Prijen en het Witte Raafje en erfgoedweetjes kan terugvinden.

Boshuis

Bolderkar

De toiletten aan het Boshuis zijn altijd toegankelijk, ook buiten de openingsuren.

Aan het Boshuis kan je gratis een bolderkar uitlenen tijdens de openingsuren.

Toiletten

ROUTE

Opening


De wandeling kan bezocht worden vanaf zondag 4 oktober 2020!


Omwille van de huidige corona-maatregelen kiezen we ervoor om nog geen grootse opening van ons wandelpad te organiseren. We hopen dit wel heel snel goed te maken en een grandioos, veilig feestje te geven in 2021! 


FEEST!

OKTOBER 2020 : FEESTMAAND 

wedstrijdjes | wandelen | cadeau | bossfeer

Wedstrijdjes!


Wie het Grave Ravenpad tijdens de maand oktober 2020 bezoekt, kan deelnemen aan deze feestelijke activiteiten en maakt kans op een mooie prijs:


voor alle kinderen |tekenwedstrijd | voor oudere kinderen |de grote grave raven quiz | voor de hele familie |fotowedstrijd


Binnenkort lees je hier alles over hoe je kan deelnemen! Volg ons zeker ook op social media om de laatste nieuwtjes te lezen.

#graveravenpad   #graafraafke   #collectiefmoos

www.graveraven.be  www.collectiefmoos.be